Welkom bij ELEKTRO VAN HEERDT

 

Op deze site krijgt u een indruk van onze werkzaamheden en projecten die we uitvoeren. Graag willen wij u op deze site niet vervelen, maar juist informeren en adviseren. Zo zult u zien dat wij werkzaam zijn in de agrarische sector, ultiliteitsbouw, woningbouw en alle andere takken die te maken hebben met elektra.
 


Ons bedrijf bestaat al meer dan 60 jaar. Persoonlijk en goed advies in combinatie met jaren lange ervaring is ons kenmerk.

Ook service en garantie is één van onze sterke punten.
Wij hebben een 24uurs storingsdienst die altijd en op elk moment te bereiken is en zo ter allertijde een passende oplossing voor u kan vinden.

Het familiebedrijf Elektro Van Heerdt kent drie afzonderlijke takken: de elektro technische installatietechniek, een winkel met huishoudelijke apparatuur en een afdeling met aggregaten. In het Lunterse bedrijf dat al meer dan 60 jaar bestaat is inmiddels de derde generatie actief.  Begonnen in een schuurtje in het buitengebied is het bedrijf nu gehuisvest in een bedrijfspand op het industrieterrein De Stroet.

Net na de oorlog heeft Willem van Heerdt het bedrijf opgestart en volgde al snel zoon Wout in zijn voetsporen. Met William is de derde generatie in het bedrijf actief geworden. Maar naast deze mannelijke lijn zijn ook de vrouwen volop in het bedrijf te vinden. Wilma, Diane en Carolien drijven de elektro speciaalzaak, de receptie en de administratie.

 

Helaas is onze website momenteel nog in aanbouw, waardoor niet alle informatie te vinden is onder onze tabbladen. Alle pagina's worden z.s.m. verder aangevuld met informatie en foto's. Onze excuses voor het ongemak Voor vragen, aanvullende informatie of een offerte op maat, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij wensen u al veel plezier op onze site.

 

Wij zijn nog op zoek naar een ervaren ELEKTRO MONTEUR, klik hier voor de vacature.